اینجا حیدرآباد است...

یوهان حیدرواو...

اینجا حیدرآباد است...

یوهان حیدرواو...

اینجا حیدرآباد است...
آخرین نظرات
  • ۲۱ ارديبهشت ۰۱، ۰۲:۳۸ - ایلیا خادمی
    😍😍😍

۸ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۷ ثبت شده است

در بعدازظهر جمعه 21 اردیبهشت 1397 در حسینه حضرت سیدالشهدا علیه السلام تعزیه حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام به همت گروه تعزیه خوانی نوجوانان برگزار گردید. این گروه به سرپرستی و پشتیبانی برادر علی بهمنی حیدرآبادی(علی رضا ابراهیم) و با همراهی شورا اسلامی و دهیاری محترم، تحت راهنمایی اساتید ارجمند تعزیه خوان حسینیه سیدالشهدا علیه السلام از جمله برادر عباس بهمنی حیدرآبادی(عباس حاج یدالله) و بقیه همکارانشان به اقامه شبیه خوانی نایل آمد. در ادامه می توانید تصاویری از این مجلس که با حضور اهالی محترم(خواهران و برادران) همراه بود را دریافت نمایید.


تصاویر بیشتر:دریافت

حجم: 1.02 مگابایت
۰ نظر ۲۳ ارديبهشت ۹۷ ، ۰۱:۱۸

 چندی پیش بود که «حسن روحانی» متنی در صفحهاینستاگرام خود منتشر کرد و از مخالفتش با فیلتر تلگرام سخن گفت.

رئیس جمهور در این پیام بیان کرد که این تصمیم در عالی ترین سطوح نظامگرفته شده و باید مردم در جریان امور قرار بگیرند.

این متن با هشتگ «#محرمانه_نداریم» و« #حکم_سفارشی‌» منتشر شد.

پس از این ماجرا بود که فیلم سخنرانی «حسن رحیم‌پور ازغدی »، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه صنعتی شریف منتشر شد که در سخنانی با انتقاد از اظهارات روحانی درباره فیلترینگ تلگرام  و تناقضی که در صحبت‌های جلسات خصوصی وی با فضای عمومی وجود دارد، گفت: «آقای روحانی، رئیس جمهور دوگانه و متناقض با مردم حرف نمی‌زند، رئیس جمهوری اسلامی دروغنمی‌گوید، رئیس جمهوری اسلامی وعده دروغ نمی‌دهد، رئیس‌جمهوری اسلامی مخصوصاً اگر آخوند و روحانی باشد در جلسه خارجی و داخلی ۱۸۰ درجه متناقض حرف نمی‌زند و مسئولیت حرفهایش را به‌عهده می‌گیرد...»

رحیم‌پور ازغدی در این سخنرانی، روایتی از گفت‌وگوی خودش با روحانی دربارهعلوم انسانی را نیز بیان کرد.

نظر شما درباره سخنان «رحیم پور ازغدی» درباره تناقض صحبت های روحانی در محیط و جلسات خصوصی و عمومی چیست؟

در ذیل فیلم بخش‌هایی از صحبت‌های رحیم‌پور را می‌بینید

 

 
 


دریافت
مدت زمان: 5 دقیقه 6 ثانیه

 

 

 
 

فردا می‌خواهند بگویند "مشکل آب خوردن" با دادن موشک‌ها حل می‌شود/ آن‌هایی که دو سال پیش با دلار می‌رقصیدند حالا کجایند؟!

 

 
 


دریافت
مدت زمان: 19 دقیقه 3 ثانیه

 

منبع: اینجا

 

 

 

 

۰ نظر ۱۹ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۹:۴۰

حضور و سخنرانی رهبر انقلاب در دانشگاه فرهنگیان

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (چهارشنبه) به مناسبت هفته‌ی معلم در دانشگاه فرهنگیان حضور یافتند و در دیدار هزاران نفر از دانشجویان و معلمان، منزلت و جایگاه والای معلمان را همچون معیشت آنان بسیار مهم و نیازمند توجه کامل خواندند و اجرای زمان‌بندی‌شده‌ی سند متقن و جامع تحول آموزش‌وپرورش را بسیار لازم و زمینه‌ساز نوسازی این دستگاه عظیم و سرنوشت‌ساز برشمردند.

ایشان همچنین در سخنان مهمی درباره‌ی «آمریکا» و «برجام» با اشاره به استمرار عزت و عظمت ملت ایران و بی‌نتیجه ماندن توطئه‌های دشمنان تأکید کردند: بارها گفته بودیم «به آمریکا اعتماد نکنید»، این هم نتیجه‌اش. درباره‌ی مذاکره با سه کشور اروپایی هم می‌گوییم به این‌ها هم نباید اعتماد کرد و برای هر قرارداد باید تضمین‌های واقعی و عملی بگیرید وگرنه نمی‌شود به این شکل حرکت را ادامه داد.

رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به حرف‌های سخیف و سبک دیشب ترامپ گفتند: این شخص علاوه بر بیش از ۱۰ دروغ آشکار، ملت ایران و جمهوری اسلامی را هم تهدید کرد که بنده از طرف ملت ایران به او می‌گویم «شما غلط می‌کنید».

ایشان مسئله‌ی آمریکا را مسئله‌ای مهم، جدی و غیر احساساتی برشمردند و خاطرنشان کردند: دشمنی مستمر، عمیق و براندازانه‌ی آمریکایی‌ها، دشمنی با اینجانب یا دیگر مسئولان کشور نیست بلکه خصومت با مجموعه‌ی نظام اسلامی و ملتی است که این نظام را انتخاب کرده و در راه آن حرکت می‌کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در همین زمینه افزودند: حتی در دولت اوباما که نامه می‌نوشتند و حرف‌هایی می‌زدند، درصدد براندازی بودند اما به دروغ می‌گفتند هدفمان براندازی نظام اسلامی نیست.

رهبر انقلاب در بازخوانی کوتاه روند منتهی به قرارداد برجام افزودند: وقتی مسئله‌ی هسته‌ای و تحریم‌ها شروع شد، برخی چهره‌های شناخته‌شده به اینجانب می‌گفتند: «چرا بر روی مسئله‌ی هسته‌ای می‌ایستید؟ این مسئله را کنار بگذارید تا آمریکایی‌ها خباثت و دشمنی نکنند.»

ایشان افزودند: این حرف البته از چند زاویه غلط بود؛ یکی اینکه انرژی هسته‌ای نیاز واقعی کشور است و تا چند سال دیگر، ایران به ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای نیاز دارد.

رهبر انقلاب اسلامی در همین زمینه خاطرنشان کردند: می‌گویید برای تأمین نیاز خود به انرژی، «نفت» دارید اما مگر نفت، ابدی است؟ آیا وقتی نفت تمام شد تازه به دنبال امکانات هسته‌ای برویم؟ آیا نسل‌های آن روز ما را لعنت نمی‌کنند که چرا به موقع، سراغ انرژی هسته‌ای نرفتید؟

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: همان موقع به این مسئولان می‌گفتم: «انرژی هسته‌ای بهانه است، اگر این را کوتاه بیایید آمریکایی‌ها بهانه‌ی دیگری می‌گیرند»؛ آن‌ها می‌گفتند: «این‌جوری نیست»، اما حالا دیدید که همین‌جوری است و آنچه می‌گفتیم تحقق یافت.

ایشان افزودند: مسئله‌ی هسته‌ای را به شکلی که مخالفان ایران می‌خواستند قبول کردیم و زیر بار رفتیم اما دشمنی آمریکا و بهانه‌گیری آن‌ها تمام نشد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به بهانه‌های آمریکا درباره‌ی توان دفاعی و حضور منطقه‌ای ایران، تأکید کردند: اگر فردا اعلام کنید که دیگر موشک تولید نمی‌کنیم یا بُرد آن‌ها را محدود می‌کنیم، این مسئله تمام می شود؛ اما حتماً یک بهانه و قضیه‌ی دیگر را مطرح می‌کنند چرا که دعوای آن‌ها با ما بنیادی است و آمریکا با اصل جمهوری اسلامی مخالف است.

ایشان علت اصلی این خصومت شدید را پیروزی انقلاب اسلامی و تشکیل جمهوری اسلامی و کوتاه شدن دست آمریکایی‌ها از ایران دانستند و افزودند: آن‌ها می‌خواهند نظام را نابود و مجدداً بر ایرانِ دارای ذخایر مهم و موقعیت راهبردی حکم‌فرمایی کنند.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: آمریکایی‌ها نوکرانی می‌خواهند که مانند برخی حکام کشورهای منطقه فقط اطاعت کنند اما جمهوری اسلامی عزت خود و ملت ایران را به رخ آن‌ها می‌کشد و این عظمت و سرافرازی برای آن‌ها قابل تحمل نیست.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به نامه‌ای که ترامپ چند روز قبل برای حکام کشورهای خلیج فارس فرستاده است، افزودند: رئیس‌جمهور آمریکا در نامه به این کشورها دستور می‌دهد که این کارها را بکنید و آن کارها را نکنید؛ آن‌ها می‌خواهند با نظام اسلامی همین‌گونه رفتار کنند اما نمی‌توانند چرا که جمهوری اسلامی ذلت ملت و کشور را در دوران قاجار و پهلوی به عزت و استقلال و ایستادگی تبدیل کرده و از منافع ملی خود کوتاه نمی‌آید.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه‌ی سخنانشان رفتار زشت و سخیف ترامپ را قابل انتظار خواندند و با اشاره به استمرار خباثت همه‌ی مسئولان مختلف آمریکایی در همه‌ی سال‌های پس از انقلاب، افزودند: کسانی که آن خصومت‌ها را نسبت به ملت ایران انجام می‌دادند، اکنون استخوان‌هایشان زیر خاک است اما جمهوری اسلامی ایستاده است، این آقا هم روزی بدنش زیر خاک می‌رود اما جمهوری اسلامی همچنان ایستاده و سرافراز خواهد بود.

بخش مهم دیگری از سخنان امروز رهبر انقلاب اسلامی به «برجام» اختصاص داشت.
ایشان با یادآوری تذکرات مکرر خود در جلسات خصوصی و عمومی به مسئولان درباره‌ی پرهیز از اعتماد به آمریکا افزودند: به مسئولین گفتیم قبل از هر قرارداد، از طرف مقابل تضمین‌های واقعی بگیرید و به حرف آن‌ها اعتماد نکنید.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با یادآوری شروط خود برای پذیرش برجام از طرف ایران گفتند: یکی از این شروط، تضمین کتبی و امضای رئیس‌جمهور وقت آمریکا مبنی بر برداشته شدن تحریم‌ها بود، البته مسئولان محترم تلاش کردند اما نتوانستند و نتیجه‌اش این شد که بعد از دو سال و نیم عمل کردن ایران به همه‌ی تعهدات، رئیس‌جمهور آمریکا ضمن خروج از برجام، ملت ایران را تهدید هم می‌کند!

رهبر انقلاب اسلامی در فراز بسیار مهم دیگری از سخنانشان به برخی حرف‌ها درباره‌ی ادامه دادن برجام با سه کشور اروپایی اشاره کردند و افزودند: من به این سه کشور هم اعتماد ندارم و می‌گویم به این‌ها هم اعتماد نکنید. اگر می‌خواهید قراردادی ببندید، تضمین واقعی و عملی بگیرید وَالّا فردا این‌ها هم همان کار امروز آمریکا را به شیوه‌ی دیگری خواهند کرد.

ایشان خاطرنشان کردند: این‌ها گاهی در حال لبخند، خنجر را در سینه‌ی طرف مقابل فرو می‌برند و با تعریف و تمجید ظاهری و اینکه ما می‌دانیم شما قرارداد را به هم نمی‌زنید، اهداف خود را دنبال می‌کنند.

رهبر انقلاب اسلامی درباره‌ی کار با اروپایی‌ها افزودند: این مسئله بسیار حساس است، اگر توانستید تضمین قطعی و قابل اعتماد بگیرید که البته بسیار بعید است، اشکالی ندارد و حرکت را ادامه دهید، وگرنه نمی‌شود به این شکل حرکت را ادامه داد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، مسئولان کشور را در معرض آزمونی بزرگ توصیف و تأکید کردند: مسئولان در معرض «آزمون بزرگ» قرار دارند که آیا عزت و اقتدار این ملت را حفظ خواهند کرد یا نه. باید عزت و منافع ملت به معنی واقعی کلمه تأمین شود.

ایشان افزودند: البته خوشبختانه مسئولان هم همین مسئله‌ی تأمین منافع را گفته‌اند اما برای تحقق این هدف باید با دقت، هوشیاری و عاقلانه با اروپایی‌ها روبه‌رو شد و به حرف مسئولان اروپایی اعتماد نکرد، چرا که صرف حرف زدن اعتبار ندارد و آن‌ها در عالم دیپلماسی کاملاً بی‌اخلاق عمل می‌کنند.

رهبر انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنانشان، این دیدار را به‌لحاظ حضور در جمع جامعه‌ی عظیم‌الشأن معلمان، یکی از شیرین‌ترین دیدارها توصیف کردند و با اشاره به جمله‌ی معروف امام خمینی (رحمه‌الله) که معلمی «شغل انبیا» است، خاطرنشان کردند: متأسفانه هنوز جایگاه و منزلت معلم به‌صورت واقعی در جامعه تبیین نشده و در اذهان عمومی شکل نگرفته است که این کار فقط با صحبت امکان‌پذیر نیست بلکه نیازمند برنامه‌ریزی و کارهای هنری در ابعاد مختلف است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه تعلیم و تربیت عمومی باید در جهت برخورداری از عدالت و تربیت انسان‌هایی عدالت‌پرور، عدالت‌ساز و عدالت‌خواه باشد، افزودند: جهت‌گیری و اهداف آموزش‌وپرورش در دوران ۱۲ساله‌ی تحصیل باید به‌گونه‌ای باشد که دانش‌آموز، جایگاه خود را در کاروان حرکت به سمت پیشرفت، بیابد و با احساس مسئولیت و با روحیه‌ی آزاداندیشی، راستگو، بلندهمت، شجاع، فداکار، پاکدامن و پرهیزکار، تربیت و تحویل جامعه شود.

رهبر انقلاب اسلامی، عرصه‌ی تربیت جوانان والا و باانگیزه و باهمت را عرصه‌ی یک جنگ بزرگ و واقعی دانستند و گفتند: برخی می‌خواهند لالایی بخوانند تا ما خوابمان ببرد و متوجه این جنگ نشویم، درحالی‌که جریان مقابل نظام اسلامی به‌شدت تلاش دارد از راه‌های مختلف مانع تربیت نسل جوان با چنین خصوصیاتی شود.

ایشان با اشاره به وجود الگوهای برجسته و فراوان در جامعه، خاطرنشان کردند: ما برای تربیت نسل جوان منطبق بر اهداف و آرمان‌ها و جهت‌گیری‌های نظام اسلامی دچار فقر الگو نیستیم که سراغ فلان شخصیت تاریخی بیگانه برویم، بلکه الگوهای بزرگی همچون شهدای هسته‌ای، شهید چمران، شهید آوینی و شهید حججی داریم که با احساس مسئولیت و با قدرت و عزت و برای افتخار و سربلندی ملت، در مقابل دشمن ایستادند.

رهبر انقلاب اسلامی در ادامه با تأکید بر لزوم تعلیم «علم نافع» در آموزش‌وپرورش، گفتند: نباید نگرش به آموزش‌وپرورش همانند نگرش به دیگر دستگاه‌ها و ادارات باشد زیرا این مجموعه، فرصت کم‌نظیر و ۱۲ساله برای انتقال صحیح و جامع آرمان‌های انقلابی و ملی و نهادینه کردن هویت ملی در کودکان و نوجوانان را در اختیار دارد.

ایشان افزودند: آموزش‌وپرورش برای رسیدن به اهداف والای خود نیازمند نوسازی است و این نوسازی با تحقق سند تحول آموزش‌وپرورش، امکان‌پذیر است.

رهبر انقلاب اسلامی، تحقق سند تحول را از واجب‌ترین کارها برشمردند و گفتند: به‌رغم اقدامات انجام‌گرفته اما گزارش‌ها نشان می‌دهد تاکنون فقط کمتر از ۱۰ درصد از سند تحول آموزش‌وپرورش تحقق یافته است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای تأکید کردند: مطالبه‌ی اصلی من از آموزش‌وپروش این است که برای تحقق سند تحول، زمان‌بندی دقیقی معین و این سند اجرا شود.

ایشان یکی دیگر از کارهای ضروری برای تحقق سند تحول آموزش‌وپرورش را آشنایی بدنه‌ی آموزش‌وپرورش با این سند دانستند و درخصوص معاونت پرورشی نیز گفتند: من بارها بر موضوع معاونت پرورشی تأکید کرده‌ام و انتظار این است وزیر محترم که فردی باانگیزه و بانشاط هستند، این موضوع را به‌طور جدی پیگیری کنند.

یکی دیگر از نکاتی که رهبر انقلاب اسلامی مورد تأکید قرار دادند، توجه همه‌جانبه و کاملاً حرفه‌ای و بدون تبعیض به موضوع تیزهوشان و مدارس سمپاد بود.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در ادامه درخصوص سند ۲۰۳۰ نیز گفتند: من سال گذشته، رسماً و علناً و با قاطعیت، اجرای این سند انحرافی را منع کردم که با استقبال مسئولان هم مواجه شد اما شنیده‌ام در بخش‌های مختلف، برخی مفاد سند ۲۰۳۰ در حال اجرا است که این به معنای قرار دادن مهم‌ترین مسئله‌ی کشور، در اختیار بیگانگان است.

ایشان افزودند: معنی ندارد کشوری همچون ایران با این سابقه و فرهنگ و با این نظام مقتدر، برنامه‌های آموزشی و تربیتی خود را از دیگران بگیرد.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین به موضوع دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌های تربیت معلم پرداختند و گفتند: دانشگاه‌های تربیت معلم باید از نظر کیفی و کمّی توسعه یابند زیرا تا چند سال آینده تعداد زیادی از معلمان بازنشسته می‌شوند و کشور با بحران کمبود معلم مواجه خواهد شد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر اینکه «معلمی» یک حرفه‌ی هنری و تخصصی است و نیاز به آموزش دارد، خاطرنشان کردند: متأسفانه درخصوص دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه‌های تربیت معلم کوتاهی شده است و این دانشگاه‌ها از لحاظ استاد، بودجه و فضای آموزشی دچار کمبودهای جدی هستند.

ایشان از وزارت علوم، سازمان مدیریت و سازمان امور استخدامی خواستند با همکاری وزارت آموزش‌وپرورش این مشکلات را برطرف کنند و سهمیه‌ی جذب اعضای هیأت علمی این دانشگاه‌ها را افزایش دهند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای درخصوص جذب اساتید برای دانشگاه‌های فرهنگیان تأکید کردند: اساتید این دانشگاه‌ها باید از لحاظ خصوصیات فکری و از لحاظ علمی و تدیّن و روحیه‌ی انقلابی، جزو شاخص‌ترین‌ها و منطبق با معیارهای سند تحول باشند.

ایشان با تأکید بر اینکه هسته‌های گزینش در رعایت این معیارها نباید هیچ‌گونه مسامحه‌ای انجام دهند، اساتید و دانشجویان دانشگاه‌های تربیت معلم را به انس با آثار شهید مطهری توصیه کردند.

رهبر انقلاب در پایان سخنانشان، آینده‌ی کشور را روشن و متعلق به ملت به‌ویژه جوانان عزیز این سرزمین دانستند و تأکید کردند: آینده‌ی ایران ما، بدون تردید به‌مراتب بهتر از امروز خواهد بود.

پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، آقای حسین خنیفر رئیس دانشگاه فرهنگیان، خانم عادلی رئیس پردیس دانشگاهی نسیبه، خانم زهره اسلامی‌نیا دانشجومعلم دانشگاه فرهنگیان، دکتر سهراب مروتی استادمعلم دانشگاه فرهنگیان و آقای رامین نصیری معلم نمونه‌ی کشوری، به نمایندگی از دانشجویان و استادان دانشگاه فرهنگیان و معلمان کشور به طرح دغدغه‌ها و دیدگاه‌های خود پرداختند.

محورهای مطالب مطرح‌شده به این شرح بود:
• لزوم حمایت همه‌جانبه از دانشگاه فرهنگیان و ارتقای کمّی و کیفی آن
• ضرورت نهادینه کردن علم، ایمان، مهارت و کارآفرینی در دانش‌آموزان
• انتقاد از اجرایی نشدن سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش
• لزوم توجه جدی به معیشت و منزلت اجتماعی فرهنگیان
• لزوم اصلاح ساختار جذب هیأت علمی و نیروی انسانی در دانشگاه فرهنگیان
• نیاز به جذب و افزایش تعداد معلم با توجه به افزایش تعداد دانش‌آموزان و بازنشستگی تعداد زیادی از معلمان در سال‌های آینده
• ضرورت تحقق عدالت آموزشی و توجه به دانش‌آموزان مناطق محروم و عشایری

همچنین آقای بطحایی وزیر آموزش‌وپرورش در گزارشی، معلمان را کانون اساسی و مؤثرترین عنصر در نظام تعلیم و تربیت خواند و گفت: برنامه‌ریزی و تحول در آموزش‌وپرورش با تکیه بر سند تحول بنیادین آن، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی و افزایش اختیارات آن‌ها، کاربردی کردن آموزش‌ها و توسعه‌ی مهارت‌ها از مهم‌ترین رویکردها و اقدامات انجام‌شده در آموزش‌وپرورش بوده است.

رهبر انقلاب اسلامی همچنین در بدو ورود به دانشگاه فرهنگیان در جمع مسئولان وزارت آموزش‌وپرورش، جمعی از اساتید دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی و نمایندگان معلمان استان‌ها حضور یافتند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در سخنان کوتاهی با تأکید بر اینکه هزینه کردن منابع در بخش آموزش در واقع سرمایه‌گذاری برای آینده‌ی کشور است، افزودند: اگر این سرمایه‌گذاری امروز انجام نشود، فردا خسارت آن را همگان خواهند دید.

ایشان با انتقاد از برخی تعابیر غلط مبنی بر اینکه دستگاه‌هایی چون آموزش‌وپرورش بودجه‌ی کشور را می‌بلعند، گفتند: نباید این افکار انحرافی مبنای تأمین بودجه‌ی آموزش‌وپرورش با شیوه‌های شک‌برانگیز و مشکل‌زا قرار بگیرد، بلکه آموزش‌وپرورش باید همچون گذشته به‌صورت دولتی اداره شود.

۰ نظر ۱۹ ارديبهشت ۹۷ ، ۱۹:۱۹


 

ضمن عرض تبریک روز معلم خدمت همه چراغ افروزان راه سعادت و درود به روح همه آموزگارانی رحل سفر بسته، به ویژه معلمان مدارس و مکاتب حیدروا

در ادامه دل نوشتهای که از طرف گروه شهیداحمدعلی نیّری (روستای حیدرآبادجرقویه) نوشته شده تقدیم می گردد.

 

بسم الله الّذی علّم بالقلم

«معلم ما نمی ­میرد»

...آن روزها انتخاب نامهای نیکوی ائمه علیهم السلام مانند الان نیز راه و رسم مردم حیدرآباد بود تا هر کسی پرتویی باشد از معصومی که از او نام یافته! او حسن نام گرفت تا مانند صاحب اسم خود سرشار از خوبی و خوی بخشندگی باشد.

 

...آن روزها حسن که تازه از مکتب درس در روستا فارغ شده بود، باید برای ادامه تحصیل به روستاهای مجاور می­رفت. از روستای حسن تا روستایی که مدرسه در آنجا قرار داشت، حداقل ده کیلومتر فاصله بود.

راه­های ارتباطی روستای حسن به صورت طبیعی به وجود آمده بودند، یعنی در اثر رفت و آمدهایی که صورت گرفته بود، اسم جاده را با خود یدک می­کشید؛ این راه­ها چون در منطقه کویری قرار داشتند، در هنگام بارندگی به صورت باتلاق در می­آمدند.

حسن در آن روزها برای رسیدن به محل تحصیل خود، صبحِ زود، پیش از آنکه آفتاب اشعه ­های نورانی و گرمابخش خود را بر زمین بپراکند، از خانه خارج می­شد؛ و در روزهای سرد و کوتاه زمستان، گاهی مدت­ها پس از آنکه روشنایی روز جای خود را به تاریکی و ظلمات شب می داد، به خانه باز می­گشت.

در آن روزها حسن با موتور گازی می­رفت، گاه که در باتلاق راه گرفتار می­آمد، مجبور بود موتور را بر دوش گذاشته، به زحمت پای از گل بیرون کشیده، و در مسیر دانش و دانایی پیش رود. این در زمانی بود که تحصیل در شهرها نیز آنچنان از اجر و قربی در زندگی مردم برخوردار نبود، چه رسد به روستایی که مردم آن به نان شب محتاج بودند، و چاره­ای جز کار فرزندان نبود.

 

...آن روزها حسن دیپلم خود را گرفته بود، و به عنوان مدیر و معلم در روستای خود، برای خارج کردن ذهن مردم از غبار جهل و نادانی تلاش می­کرد. در طی سالیانی که در این جایگاه بود، هزاران دانش­آموز را، نه فقط با آموزش کتب درسی، که با رفتار و اخلاق خود، که متأثر از قرآن و اهل­بیت بود، پرورش داد.

حسن که دیگر، دانش­آموزان او را به احترام، به فامیل خطاب می­کردند، از همان ابتدا آموزش عملی را سرلوحه کار خود قرار داد.

 

...آن روزها اگر آقای بهمنی به دانش­آموزان می­گفت "باید موها را کوتاه کنند"، خود با موهایی تراشیده با نمره کم(خیلی کوتاه) به مدرسه می­آمد؛ و اگر در مورد نظافت و تمیز بودن لباس صحبت می­کرد، همواره خود قبل از شاگردان نظافت را رعایت کرده و لباس­هایی تمیز و مرتّب به تن داشت.

آقای بهمنی، گاه برای اینکه کودکی باسواد شود، بارها و بارها به منزل آن کودک رفته، و تمام سعی خود را به کار می­بست تا والدین را برای فرستادن بچه به مدرسه مجاب کند.

 

...آن روزها برنامه آقای بهمنی به این ترتیب بود که هر روز صبح رأس ساعت مشخصّ بچه­ها را به صف کرده، آیاتی از قرآن توسط یکی از دانش­آموزان تلاوت می­شد، روایتی از معصومین خوانده می­شد، پس از آن کمی برای دانش­آموزان از دین و اخلاق و درس صحبت می­کرد، و در نهایت با دعاهایی که خود روی کاغذ کاهی نوشته بود، و توسط یکی دیگر از دانش­آموزان خوانده می­شد، و آمین بلندی که در تمام روستا شنیده می­شد، صبحگاه به پایان می­رسید.

آقای بهمنی دانش­آموزان را آنگونه آموزش داده بود که هرجا صدای قرآن شنیده می­شد، خبردار می­ایستادند.

هر روز ظهر به هنگام اذان، موکت­هایی در حیاط مدرسه پهن می­کرد، و به همراه دانش­آموزان نماز وحدت برپا می­کرد.

 

...آن روزها آقای بهمنی فقط مدیر مدرسه و معلم دانش­آموزان نبود، بلکه وضعیّت خانوادگی هر یک را در نظر داشت و با والدین تعامل می­کرد؛ او سعی می­دانست که در کنار نگهبانی و باغبانی از نهال­هایی که در مدرسه هستند، باید ریشه­های آنان در خانواده را نیز از آفات برهاند.

 

...آن روزها آقای بهمنی با وجود مشکلات و انرژی­ای که مسئولیت تعلیم و تربیّت از او می­ربود، اما مسئولیت هیئت امنائی قرض­الحسنه را نیز بر دوش می­کشید؛ و این اعتماد مردم به او، جز به دلیل اعتماد به ایمان و تلاش و توانایی او نبود.

 

...آن روزها آقای بهمنی به حرم امن الهی رفت، و با لیاقت، حاج حسن شد.

حاج حسن با اینکه بازنشسته شده بود، مثل همیشه در اجتماعات(همچون نماز جماعت و جلسات قرآن) حضور داشت؛ او در همان حال نیز آموزش می­داد و پرورش می­کرد.

در آن روزها که گاهی شاگردانش از خاطرات خوب و بد شاگردی حاج حسن می­گفتند: وقتی بزرگی در مسجد گفت "حاج حسن ما را تنبیه می­کرد"، بزرگوارانه گفت: "من در خدمتم، الآن تلافی کنید".

 

...آن روزها در حالی که بیماری گاه و بی­گاه آسم او را می­آزرد، بی­کاری را ننگ می­شمرد؛ برای همین به مزرعه می­رفت و به کارهای زراعی مشغول بود؛ در این زمان نیز با عمل خود به همگان آموخت که باید تلاش کرد و نایستاد.

 

...آن روزها حاج حسن چشم خود را فروبست، و شاگران همیشگی خود را در این دنیا گذاشت و گذشت.

...این روزها "آقای بهمنی"، "حاج حسن"، نیست؛ ولی در جای جای روستا می­توان او را دید.

 

این روزها هر لحظه که شاگردی، عمل صالحی انجام می­دهد، استاد بهره می­برد؛ و باقیات الصالحات به معنای واقعی کلمه، نمایان است.

این روزها، وجود مهندسین، معلمین، روحانیون، و اقشار مختلفی که در روستای او پروریده­اند، گواهی می­دهند که "حسن"، "آقای بهمنی"، "حاج حسن" زنده است.

 

آقای بهمنی، معلم گرامی، روزت مبارک.        

گروه شهیداحمدعلی نیّری (روستای حیدرآبادجرقویه) هفته معلم سال 1397شمسی   





۰ نظر ۱۳ ارديبهشت ۹۷ ، ۰۱:۰۸

پایان فعالیت کانال حیدروا در پیام رسان تلگرام با پیام زیر اعلام گردید؛

 

به نام خدا

با سلام

قبلا در یکی دو مطلب پراکنده درباره ضررهای استفاده از پیام رسانی خارجی که با رمزگذاری اطلاعات را رد و بدل و از کشور خارج میکند و بدتر از آن دستگاه های ذخیرهسازی اطلاعاتش(سرورهای آن) در خارج کشور است مطالبی تقدیم شد. اگرچه اشاراتی کوتاه داشتیم و با بعضی دوستان نیز در این باره مفصل گفتگو کردیم اما فرصت نشد با جزییات بیشتر با همراهان گرامی در این باره صحبت کنیم. اگرچه خوشبختانه بالاخره دولت هم به این ضررها واقف شد و از آن مهم تر خود مردم ایران کم کم به خطرات استفاده از این بستر پی بردند.

 

ضررهایی از جمله خطرات امنیتی(به خاطر رمزگذاری کردن اطلاعات و خارج از دسترش شدن این اطلاعات برای نهادهای حافظ امنیت کشور(1))، خطرات اقتصادی(از جمله ارزهای دیجتالی و مبادلاتی که از دسترس نهادهای نظارتی اقتصادی خارج است و ...) و فروش اطلاعات به کشورهای دشمن ایران از یک طرف، همچنین دسترسی راحت نوجوانان و جوانان و حتی کودکان به محتوای مستهجن و ضد دین از طرف دیگر.

 

البته ضررهای این فضا به همین موارد محدود نمی شود. مثلا کانال هایی که رسما آموزش حمله به مراکز نظامی و انتظامی و اغتشاش صادر می کردند و مردم و دولت ما نیز برای جلوگیری از این کانالها کاری جز التماس به مدیران این شبکه ها نداشته و ندارند از جمله موارد مایه تأسفی است که شاهد آن بودیم و در صورت ادامه این روند خواهیم بود.

از جمله موارد بسیار مهم دیگر خارج شدن وسیع اطلاعات مردم ایران از کشور و در نتیجه پایش آن از طرف دشمن بود. فروش اطلاعات ایرانیان به دستگاه های جاسوسی عربستان از سوی تلگرام، خبری تکان دهنده بود که متاسفانه با ادامه این روند بازهم ادامه خواهد داشت

برای درک این موضوع به یک مثال ساده توجه فرمایید:

فرض کنید دشمن یک سرزمینی قصد حمله به آن را دارد. از مهم ترین ابزارها برای یک جنگ، اطلاع از وضعیت مردم هدف و مقدار دلبستگی مردم آن سرزمین به کشور، پادشاه (یا رهبر) و وحدت مردم با یکدیگر است. حال تصور کنید همه مردم با هم دشمن هستند و وحدتی وجود ندارد. اما دشمن از این اختلاف خبر ندارد و بنابراین جرأت حمله را هم ندارد. کافی است دشمن از این تفرقه مطلع شود و بفهمد همه(یا اکثریت جامعه) با همدیگر دشمن و بر ضد رهبران خود هستند پس براحتی حمله خواهد کرد. وضعیتی که با حاکم شدن تلگرام بر کشور ما حاکم شد این بود که دشمن حتی از جزیی ترین اختلافات و کشمکش های دور افتاده ترین روستاهای ما هم خبردار می شد

اگرچه، کمترین ضرر استفاده از تلگرام خارج شدن میلیاردها تومان از کشور به خاطر خرید حجم بوده و همین مافیای حجم هم اجازه نمیداد دولت به سمت راه اندازی شبکه ملی اطلاعات و بومی سازی این فضا باشد. اما این مورد هم جزو موارد تأسف بار استفاده از تلگرام و ترویج آن سوی مسئولان امر بود. به هر حال فضای جدید ایجاد شده و حرکت مردم به سمت پیام رسان های داخلی بسیار امیدوار کننده است. چرا که هم مانع ضررهای فوق خواهد شد و هم باعث رونق فضای کسب و کار در صنعت فناوری اطلاعات (نرمافزار، تجهیزات مرتبط با شبکه و ...) خواهد شد.

 

در همین راستا و اگرچه از همان ابتدا منتظر فرصتی بودیم تا به جای کار در این فضا در محیطی امن و مناسب در خدمت دوستان باشیم و علیرغم تلاش ما متاسفانه نشد اما انشاءالله از این پس با راحتی بیشتر و بدون نگرانی از اشکالاتی که توضیح داده شد در پیام رسان های داخلی در خدمت همراهان گرامی هستیم.

 

نشانی #حیدروا در پیام رسان های ایرانی:

 

سروش

sapp.ir/Haydarva

 

آی‌گپ

iGap.net/Haydarva

 

ایتا

https://eitaa.com/Haydarva

 

گپ

Gap.im/Haydarva

 

بیسفون پلاس

Bpn.im/Haydarva

 

بله

https://Bale.ai/invite/#/join/YmVjYWE2Mj

 

—---------------------------------—

 

 

پی نوشت:

(1) استفاده از رمزگذاری 128 بیتی یا 256 بیتی برای رمزگذاری اطلاعات، باعث جلوگیری از شکسته شدن رمز حتی با قوی ترین رایانه های جهان می شود. برای اطلاع بیشتر رجوع کنید به Cryptography And Network Security اثر William Stallings.

 

(2) برای آگاهی بیشتر درباره ضررهای گفته شده می توانید به مباحث دادهکاوی(Data Mining) مراجعه نمایید.

 

 

 

@Haydarva✅✅

 


۰ نظر ۱۲ ارديبهشت ۹۷ ، ۰۲:۰۰

با سلام

به مناسبت جشن نیمه شعبان، میلاد پر نور و سرور منجی عالم بشریت حضرت مهدی (عج) جشن باشکوهی با حضور پرشور مردم دوستدار اهلبیت علیهم السلام و با مولودی خوانی و مدیحه سرایی مادحان اهلبیت (ع) در فرهنگسرای حضرت علی اکبر علیه السلام برگزار گردید.

در پایان این مراسم از طرف خانواده گرامی مرحوم آقا علی بهمنی(علی نظرعلی) میهمانان به صرف شام پذیرایی گردیدند.

در ادامه تصاویری از این جشن باشکو تقدیم می گردد.

دریافت یکجای تصاویر از اینجا با حجم 2.24 مگابایت 👈 دریافت









۰ نظر ۱۲ ارديبهشت ۹۷ ، ۰۱:۵۵

خبر آمدنش را همه جا پخش کنید ! 

می رسد لحظه میعاد، به امّید خدا ! 


منتقم میرسد و روز ظهور ش، حتماً ، 

می شود فاطمه دلشاد، به امّید خدا ! 


حرم خاکی خورشید و قمرهای بقیع ، 

عاقبت می شود آباد، به امّید خدا !


مثل مشهد، وسط صحن بقیع نصب کنیم ، 

دو سه تا پنجره فولاد، به امّید خدا !


لذتی دارد عجب، گر که به ما، او گوید : 

آفرین! دست مریزاد! به امّید خدا!


میلاد آقا امام زمان ، حضرت مهدی(عج) مبارک🌟💐💐


@Haydarva

۰ نظر ۱۲ ارديبهشت ۹۷ ، ۰۱:۲۱

🚩 اعمال شب نیمه شعبان 


️غسل کردن که باعث تخفیف گناهان مى‌شود

️احیای این شب به نماز، دعا و استغفار

⚪️خواندن دعای کمیل

⚪️شیخ در مصباح از ابویحیى در ضمن خبرى در فضیلت شب نیمه شعبان روایت کرده که از مولاى خودم حضرت صادق (علیه السلام) پرسیدم که بهترین دعا‌ها در این شب چیست؟

فرمود: پس از آن که بجا آوردى نماز عشا را، دو رکعت نماز اقامه کن که در رکعت اول حمد و سُوره قُلْ یا اَیُّهَا الْکافِروُنَ خوانده شود و در رکعت دوم حمد و سوره توحید خوانده شود.


پس از سلام، تسبیحات حضرت زهرا (سلام الله علیها) گفته شود. پس از آن این دعا خوانده شود:

«یا مَنْ اِلَیْهِ مَلْجَاءُ الْعِبادِ فِى الْمُهِمّاتِ وَ اِلَیْهِ یَفْزَعُ الْخَلْقُ فىِ الْمُلِمّاتِِ...........


پس به سجده مى روى و ۲۰ مرتبه یا رَبِّ، ۷ مرتبه یا اَللّهُ، ۷ مرتبه لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ اِلاّ بِاللّهِ، ۱۰ مرتبه ما شآءَ اللّهُ، ۱۰ مرتبه لاقُوّةَ اِلاّ بِاللّهِ، و ۱۰ مرتبه صلوات مى فرستى بر پیغمبر و آل او و حاجت خود را از خدا بخواه. سوگند به خدا که اگر به سبب این عمل به عدد قطرات باران حاجت بخواهى، هر آینه برساند به تو خداوند عزوجل آن حاجت‌ها را به کَرَم عَمیم و فَضْل جَسیمِ خود.


⚪️زیارت امام حسین (ع) که باعث بخشش گناهان میشود.

در شرایطی که امکان زیارت نیست به مکان بلندی رفته و به سمت راست و چپ نگاه کنید. سپس سر را به سمت آسمان بلند نموده و امام حسین (ع) را با این کلمات زیارت کنید:

«اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ، 

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُاللّهِ وَ بَرَکاتُهُ.»


⚪️خواندن دعای زیر که در حکم زیارت امام زمان (عج) آمده:

اَللّهُمَّ بِحَقِّ لَیْلَتِنا (هذِهِ) وَ مَوْلُودِ‌ها وَ حُجَّتِکَ وَ مَوْعُودِهَا الَّتى قَرَنْتَ اِلى فَضْلِ‌ها ......


⚪️صلوات هر روز که در وقت زوال به خواندن آن سفارش شده است.


⚪️شیخ از اسماعیل بن فضیل هاشمى روایت کرده که گفت: حضرت صادق (علیه السّلام) این دعا را به من تعلیم داد که آن را در شب نیمه شعبان بخوانم:

«أَنْتَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ الْخَالِقُ الرَّازِقُ الْمُحْیِی......... 


⚪️خواندن دعای زیر که پیامبر (ص) در شب نیمه شعبان میخواندند:

«اَللّهُمَّ اقْسِمْ لَنا مِنْ خَشْیَتِکَ........ 


⚪️ ذکرهای : ذکرهای «سُبْحانَ اللّهِ»، «الْحَمْدُلِلّهِ»، «اللّهُ اَکْبَرُ» وَ «لا اِلهَ اِلا اللّهُ» هر کدام صد مرتبه 


⚪️ خواندن نماز جعفر طیار.

⚪️ خواندن چهار رکعت نماز، در هر رکعت حمد و توحید صد مرتبه پس از نماز دعای زیر خوانده شود:

اَللّهُمَّ اِنّى اِلَیْکَ فَقیرٌ وَمِنْ عَذاِبکَ خائِفٌ مُسْتَجیرٌ اَللّهُمَّ لا تُبَدِّلْ اِسْمى وَلا تُغَیِّرْ جِسْمى وَلا......


#مناسبت_ها

🔹مفاتیح‌الجنان⚪


@Haydarva⚪

۰ نظر ۱۲ ارديبهشت ۹۷ ، ۰۱:۱۹